Notícies

Àrea verda.

Des de fa temps, molts veïns i veïnes han reclamat l’àrea verda per que cada cop és més complicat aparcar, per no dir ja impossible. Estem envoltats d’altres àrees verdes que condicionen el nostre barri com un aparcament lliure de tots aquells cotxes i furgonetes que
no poden aparcar als voltants.
Bé, a partir del 3 de setembre s’implementarà l’àrea 26 i els veïns residents al barri tindrem prioritat. Tindrem 15 dies de tolerància per fer els tràmits pertinents i resoldre situacions i dubtes. Per tant, l’àrea verda no serà efectiva fins 16 de setembre. Des del 23 de juliol fins finals d’agost, els veïns residents rebrem les cartes informatives. La condició és estar empadronats al Congrés-Indians i pagar l’impost de circulació a Barcelona. Si no heu rebut la carta a finals d’agost, truqueu al 010.
Entre el 27 d’agost i el 7 de setembre hi haurà vigilants per tal d’informar i resoldre els dubtes als veïns i veïnes més específiques sobre el funcionament de l’àrea verda.
Des de l’associació de veïns hem vetllat en tot moment per tal que el procés sigui realment una millora pels residents, principalment, que el número de places d’aparcament cobreixi les necessitats (el número de places d’àrea verda es calcula a partir del cens de cada zona).
Encara ens queda algun aspecte “per filar” però seguim treballant. Us anirem informant.

Entretant, aqui podreu descarregar un document PDF amb els espais d’implantació de la ZONA 26 d’aparcament.

I aqui l’INFORME de l’any 2014 elaborat per l’Ajuntament i BSM sobre la implantació de la Zona Verda.

 

Etiquetes de l'entrada -

Escrit per

Som l'Associació de Veïns i Veïnes !

Deixa el teu comentari

five + 6 =