Notícies

La façana dels laboratoris del Dr. Ferran i Clua

El mes de juliol passat va ser mogudet amb diversos imprevistos….

Un d’ells va ser la notícia d’un dia per l’altre de l’enderroc de l’edifici del C/Acàcies, antics locals del Caliu. Els terrenys són del Consorci d ‘Educació i ens alegrem que l’Escola Ferran i Clua tingui per fi aquests terrenys després d’anys d’espera per fer nous serveis pels infants. Però les coses no es fan així.

Per què? Doncs, per una banda, quatre entitats del barri (Agrupació Congrés, Congregació Diabòlica del Congrés, la Comissió de Festes Indians i la Comissió de Festes Congrés) estaven fent servir aquest espai de magatzem fins que no es destinés per l’escola. I a 16 de juliol els diuen que ho treguin tot pel dia següent per que el tiren avall. Increïble! Quina manca de respecte i serietat. Per una altra banda, l’AVV fa temps que treballa per a la recuperació del nom del Dr. Ferran i Clua; l’únic patrimoni que ens queda dels seus laboratoris és la façana del C/Acàcies amb Garcilaso.

De seguida vam fer una carta al districte i al Consorci d’Educació per demanar que mantinguin part de la façana… Tots varem haver de córrer.

El 4 d’agost vam rebre una carta d’en Raymond Blasi, regidor de St Andreu, confirmant que la façana es manté i que les quatre “entitats romandran al mateix espai un cop fetes les feines de rehabilitació corresponents que s’ha previst que comencin la segona quinzena d’agost”.

Bé, objectius aconseguits!!

Etiquetes de l'entrada - , , ,

Escrit per

Som l'Associació de Veïns i Veïnes !

Deixa el teu comentari