Notícies

Resposta definitiva a les al·legacions del PGM Canòdrom

El passat 3 de desembre vam tenir reunió amb el districte per parlar de nou sobre les al·legacions a la Modificació del PGM Canòdrom de l’Abril 2014. Com tots sabeu, al juny vam presentar al·legacions i des de les hores hem tingut diverses trobades amb districte i urbanisme. La primera i principal al·legació era la pèrdua de 3226 m2, que comportava la desaparició en l’actual pla urbanístic de les dues residències, gent gran i orfes disminuïts. Doncs bé, hem rebut la bona notícia que els recuperem en reserva de sòl per a un futur, només perdrem 26 m2. Això és una garantia de futur per fer aquests equipaments! Hàbitat Urbà ha treballat per donar resposta i hala trobat: aquests m2 s’han inclòs en els tres equipaments previstos: pavelló esportiu, centre cívic i l’escola bressol. Però, compte!, no vol dir que seran més grans, tindran la mateixa superfície constructiva prevista amb la zona verda ja prevista també. Però aquests 3200 m2 queden en “l’aire”, en reserva de sòl.

Respecte la resta d ‘al·legacions també queden resoltes amb satisfacció per part nostra: el pavelló esportiu com a equipament “esportiu- recreatiu”, 1500m de sostre pel centre cívic (que demanàvem i a concretar usos i distribucions), i sòl per l’escola bressol, que constarà com a “equipament docent”, i possibilitat de pàrking en tot el recinte d’equipaments, descartant la possibilitat de Tedeschini per petita e impossible.

Nosaltres com a AVV estem d’acord i valorem el nou PGM de manera molt positiva. Esperem rebre el suport dels partits polítics per tal que s’aprovi en el Ple de l“Ajuntament del 19 de desembre i tiri endavant.

Etiquetes de l'entrada - , ,

Escrit per

Som l'Associació de Veïns i Veïnes !

Deixa el teu comentari