Notícies

El Rei Carnestoltes al Congrés Indians

Un any més, el Rei Carnestoltes ha vingut al nostre barri. A sobre d’una carrossa guarnida amb detalls festius, s’ha passejat pels nostres carres mentre reia i feia participar a totes les persones que l’acompanyaven.

Puntualment ha sortit aquest dissabte de Carnaval des de la Plaça del Rom Cremat i, acompanyat de molts veïns i veïnes escoles i entitats, ha fet un recorregut per diferents carrers del barri. La Rua multicolor, presidida per la música, les serpentines i l’alegria de la gent, ha arribat a la Plaça del Congrés on el Rei Carnestoltes ha llegit el seu pregó. Com sempre ha parlat de totes les coses bones i dolentes del barri i no ha tingut manies en ficar-se amb la gent i els polítics de la ciutat. Finalment s’ha lamentat de la seva vida curta que donarà pas, el proper Dimecres de Cendra, a la Vella Quaresma.

Després els assistents han tingut l’oportunitat de gaudir d’una bona actuació musical amb l’espectacle infantil “Els ballalacanalla”.

Finalment s’ha terminat la festa fins l’any vinent en que de nou el Rei Carnestoltes ens visitarà.

Aquest any la festa ha estat organitzada per la Vocalia de Festes de l’Associació de Veïns i Veïnes Congrés Indians amb la col·laboració del Casal de Barri Congrés indians i amb el suport tècnic i d’infraestructures del Districte de Sant Andreu.

Si voleu, podeu consultar algunes imatges de la Rua en aquest enllaç.

Escrit per

Som l'Associació de Veïns i Veïnes !

Deixa el teu comentari