Notícies

Per Nadal, el Congrés i els Indians més solidaris

 

El passat dia 19 de desembre es va organitzar durant tot el matí, una recollida de menjar solidari a la Plaça del Congrés i a la Plaça de les Havaneres.

Amb l’assistència tècnica i humana de membres de la Xarxa Suport 3 Voltes Rebel, del districte de Nou Barris, es van recollir més d’un miler quilograms de productes de primera necessitat que aniran destinats a famílies del barri amb problemes econòmics. Cal destacar la gran participació dels veïns i veïnes, així com la col·laboració d’alguns dels comerços del barri amb interessants aportacions de productes de neteja i alimentaris.

L’activitat va estar organitzada per la recent creada Xarxa de Suport Mutu del Congrés i els Indians i l’Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians i va comptar amb el suport de les Comissions de Festes dels barris del Congrés i els Indians, de la Unió de Botiguers Congrés-Indians i també del Districte de Sant Andreu.

Sens dubte una activitat fonamental en aquests moments de crisi per la COVID-19, en que la solidaritat per a les famílies necessitades és més que imprescindible.

Escrit per

Som l'Associació de Veïns i Veïnes !

Deixa el teu comentari